skip to Main Content
387 35 631 686 387 61 814 426 Petrovice Gornje bb (Pista), Kalesija

KARIJERA

Želite karijeru kod nas?
Upravljanje ljudskim resursima  ima stratešku ulogu i prioritet, što u konačnici rezultira pozitivnim učinkom na naše klijente i zajednicu u kojoj djelujemo, te učvršćuje konkurentsku prednost.

Ako ste zainteresirani da svoju karijeru nastavite ili otpočnete u Alu Konsalting d.o.o. Kalesija, ovdje možete napraviti prvi korak!

Popunjavanjem i slanjem svoje prijave, ulazite u našu bazu potencijalnih kandidata za radna mjesta. U slučaju potrebe za zaposlenicima Vašeg profila, rado ćemo Vas kontaktirati. Odvojite malo vremena i popunite prijavni upitnik, a korist koju možete imati je puno vrijednija od tih nekoliko minuta koliko Vam treba za popunjavanje

Temeljne vrijednosti našeg preduzeća su: poštenje, transparentnost, poštovanje, uzajamnost, sloboda i povjerenje garantiraju pružanje mogućnosti rasta i razvoja za sve naše zaposlenike.

Nudimo Vam da i Vi budete dio našeg tima!

    Slažem se da se moji lični podaci navedeni u prijavi za posao te biografiji prikupljaju u bazu kandidata i obrađuju u svrhu traženja budućih uposlenika za otvorena radna mjesta. Podaci će se obrađivati povjerljivo i sa njima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka.

    * Ukoliko imate biografiju u elektronskoj formi možete je poslati putem ovog formulara na način da ideta na “CHOOSE FILE” i dodate je sa svog računara.

    Back To Top