skip to Main Content
387 35 631 686 387 61 814 426 Petrovice Gornje bb (Pista), Kalesija

Toplo i ugodno u svoja četiri zida. 

Kvaliteti stanovanja i osjećaju ugodnosti u velikoj mjeri pridonose prozori i vrata: Na primjer kod protuprovalne zaštite, toplinske izolacije, odabira dizajna, prozračivanja ili zaštite od buke. Zato u alukonsaltingu koristimo inovativne tehnologije.

Zašto bi se zadovoljili s manje? Naši prozori su uvijek najbolji izbor. 

Protuprovalna zaštita započinje s vašim prozorima

Zanimaju li vas protuprovalni prozori? To je dobro!

Protuprovalnu zaštitu obavezno treba uzeti u obzir prilikom kupnje prozora, jer počinitelji u većini slučajeva provale provaljuju kroz prozor. Provalnici imaju svega dovoljno na raspolaganju, osim vremena. Stoga je važna svaka minuta koju prozor može izdržati prilikom pokušaja provale. Dokazano je da počinitelji odustaju od provale već nakon nekoliko minuta. Policija savjetuje da kod kupnje prozora pripazite na klasu zaštite od najmanje RC2

S aluplast prozorima odlučili ste se za najbolje sigurnosne komponente.

Više detalja

Tišina sve više postaje luksuz. 

Jedan luksuz koji nam ne neophodan kako bi se isključili,opustili i odmorili.

Buka postaje sve veći problem pogotovo u gusto naseljenim područjima velikh gradova. Buka je stres za naše tijelo utoliko veći jer nemamo mogućnost odabira kada i koliko smo joj izloženi. 
Vaš dom bi trebao biti mjesto povlačenja u sebe kako bi prikupili novu snagu. Uredite si svoju oazu mira s aluplast prozorima sa zaštitom od buke. Razliku ćete osjetiti i čuti – ili bolje rečeno nećete čuti…

Više detalja

Dnevna svjetlost za veću kvalitetu života

Naučno je dokazano da naš organizam treba svjetlost. Jedno saznanje kojeg smo svi svjesni. Jer ako sunce sije sve je nekako bolje. 

U međuvremeno smo saznali: Umjetno svjetlo ne može zamijeniti prirodnu svjetlost dana Stoga su još važniji veći otvori s užim profilima. 
Vi planirate gradnju kuće? Razmislite pravovremeno o veličini prozora i širini profila. Vaše zdravlje će Vam biti zahvalno. 

Više detalja

Štedjeti energiju kroz toplinsku zaštitu

Imate previsoke troškove grijanja? Najšešće nije u pitanju Vaše grijanje nego Vaši prozori.

“Izdržati će još koju godinu” tako razmišlja svaki domaćin pri pogledu na svoje stare prozore. Ako prozor još uvijek dobro izgleda izvana, to još dugo ne znači da ima dovoljno dobru toplinsku izolaciju. Koliko se novca doslovce baci kroz loše izolirane prozore većini ljudi i nije do kraja jasno. Znači : Ako odgađamo izmjenu prozora na duge staze zasigurno štedimo na pogrešnoj strani.
S prozorima aluplast štedite svoj novac i ujedno pridonosite zaštiti okoliša!

Više detalja

Za idealnu mikroklimu prostora

Sustavi za prozračivanje aluplast ugrađuju se u gornjem dijelu prozora između okvira i krila i brinu se za permanentnu kontroliranu izmjenu zraka bez potrebe za manualnim prozračivanjem.

Nikad više razvoj plijesni

Ovi jednostavni i visokoučinkoviti sustavi brinu se za ugodnu i zdravu mikroklimu i garantiraju potpunu bezbrižnost u pogledu plijesni.

Plijesan u kući ili stanu nastaje ako određena područja stalno ostaju vlažna i ne mogu se isušiti. Osim što loše izgleda plijesan predstavlja jedno značajno zdravstveno opterećenje koje prouzrokuje alergije, bolesti dišnih putova i sl. bolesti.  
Za rješenje ovog problema razvijena su dva sustava Basic Air plus ® i REGEL-air ® , koji reguliraju količinu izmjenjenog zraka prema situaciji u okolini i postižu manju potrošnju energije za higijenske potrebe u prostoru.

Više detalja

Pametna tehnika, plemenit dizajn … i dugoročna radost

Elegantna optika aluminija je momentalno u trendu i to u cijelom području stanovanja I izgled Vaših prozora da se oplemeniti sa aluminijskim oblogama aluplast Pri tome se radi kombinaciji prednosti ova dva materijala, izuzetnim toplinskim karakteristikama pvc profila i izuzetnom izgledu aluminija U toj zajedničkoj igri nastao je proizvod na najvišoj tehničkoj razini, lijepe forme i dizajna koji u sebi krije individualnost. Završna boja aluminijske obloge moguća je u bilo kojoj RAL nijansi tako da niti jedna želja ne ostaje neispunjena.

U Vašem domu ogleda se Vaš stil i osobnost – u arhitekturi, u uređenju i izboru boja.

Prozori Vam omogućuju sasvim zasebne naglaske.Prozori Vam omogućuju sasvim zasebne naglaske. Bilo da je riječ o uobičajenom Bilo da je riječ o uobičajenom stilu kuće, gradske vile, mediteranskog načina gradnje ili jednostavne futurističke arhitekture: s aluplast prozorima možete uskladiti Vaš željeni stil. 

Imate izbor u mnogobrojnim različitim dekorima: od klasično bijelog preko elegantnog antracit do mnogobrojnih ekstravagantnih tonova. Sve aluplast prozorske folije izrađene su inovativnom tehnologojom Cool-Colors . I kod izraženog sunčevog zračenja sprječavaju pregrijavanje okvira i ostaju i nakon godina korištenja očuvane boje. 

Boje Vašoj kući daju nezamjenjivi izgled. Rado ćemo Vas savjetovati!

Više detalja

Prozori / Aluplast IDEAL- serija
Prozori / Aluplast ENERGETO - serija
Aluplast sistemi za ulazna vrata
Aluplast sistemi za klizna vrata
Back To Top