skip to Main Content
387 35 631 686 387 61 814 426 Petrovice Gornje bb (Pista), Kalesija
O NAMA

Saznajte nešto više o nama.

KO SMO MI?

Firma Alukonsalting d.o.o. Kalesija je osnovana 2013. godine  sa sjedištem u Kalesiji, Tuzlanski kanton. Naša firma nastavlja tradiciju porodice Daljac koji se od 1960. godine bave proizvodnjom prozora i vrata, koje smo nekad proizvodili od drveta, a danas od pvc i alu profila. Od porodičnog biznisa narasli smo do preduzeća srednje veličine i 10 uposlenih radnika. Naši proizvodi zadovoljavaju sve Evropske standarde i norme što je garancija za dugovječnost, pouzdanost i sigurnost odabranih proizvoda. Veliki dio naših proizvoda plasiramo na Evropsko tržište (Austrija, Njemačka, Luksemburg i Švicarska).

Naša prednost je dugogodišnje iskustvo na raznim projektima širom Bosne i Hercegovine i zemalja Zapadne Evrope, kako za fizička tako i pravna lica. Također stručni i edukovani radnici su garancija da ćemo na sve vaše zahtjeve odgovoriti profesionalno i u skladu sa pravilima struke, a brojni certifikati izdati od strane naših dobavljača su potvrda da primjenujemo najviše svjetske standarde u proizvodnji i ugradnji svojih proizvoda. Također posjedujemo i dva namjenska vozila za transport svojih proizvoda širom Evrope.

0
GODINA POSTOJANJA
0
GODINA TRADICIJE
0
UPOSLENIH

ČIME SE BAVIMO?

Osnovna djelatnost firma Alukonsalting jeste proizvodnja i ugradnja pvc i alu stolarije, alu i inox ograda, alu i pvc roletni, i to na domaćem i stranom tržištu. Pored ovoga, u mogućnosti smo svojim kupcima ponuditi i sobna vrata svih dimenzija i oblika, savremenog dizajna, vrhunskog kvaliteta i po pristupačnim cijenama. Proizvodni program, pored standardnih dimenzija, čini i stolarija vanstandardnih mjera po zahtjevu kupca. Također, kao što stoji i u samom nazivu firme, svojim kupcima nudimo i konsultantske usluge te mogućnost izrade idejnih rješenja za željene projekte.

KAKO TO RADIMO?

Alukonsalting vodi brigu oko svih aktivnosti vezanih za ugradnju, sa posebnim osvrtom na to da li su svi elementi u funkciji i ispunjavaju li tražene zahtjeve. Naše savremene metode montaže obezbjeđuju zvučnu i toplotnu izolaciju, otpornost i statičku stabilnost postavljenih prozora i vrata. Ozbiljnost i dugogodišnja tradicija naše firme su garancija da ćete uistinu biti zadovoljni našim proizvodima, a da ćemo na sve eventualne reklamacije odgovoriti blagovremeno i na adekvatan način.

CERTIFIKATI

Back To Top