skip to Main Content
387 35 631 686 387 61 814 426 Petrovice Gornje bb (Pista), Kalesija

 

IMPRESSUM

“ALU KONSALTING” d.o.o. za proizvodnju, promet i usluge Kalesija

Proizvodnja i ugradnja ALU i PVC stolarije

Rainci Gornji bb, 75268 Kalesija, BiH

Tel/fax: +387 (0) 35 631 686
E-Mail: info@alukonsalting.ba

Direktor :
Senad Daljac

Alu konsalting d.o.o. Kalesija je upisan u sudski registar kod Općinskog suda u Tuzli:
MBS: 
JIB: 4210100140003
PIB: 210100140003

Banka:
UniCredit Bank d.d. 
Transakcijski račun broj: 3386502246584446
IBAN: BA391611000002370447
SWIFT: RZBABA2S

Pravila upotrebe

Svaka upotreba www.alukonsalting.ba stranice podložna je nastavno navedenim uslovima.

1. Usluge i odgovornost za informativne usluge

Informacije koje možete naći na ovim WEB stranicama kompanije Alu konsalting d.o.o. je pažljivo odabrala za Vas.

Informacije su neobavezujuće. Za rezultate koji mogu proizaći korištenjem podataka u smislu tačnosti, aktuelnosti i potpunosti i za to je li kvaliteta navedenih informacija odgovara Vašim željama i zahtjevima, Alukonsalting d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost. Svi korisnici koji pristupaju www.alukonsalting.ba stranici sadržaj koriste na vlastitu odgovornost. Kompanija Alu konsalting d.o.o. nije odgovorna ni za kakve neposredne niti posredne štete, koji bi mogle nastati iz pristupa, upotrebe ili nemogućnosti upotrebe www.alukonsalting.ba stranice ili zbog bilo kakve pogreške, odnosno nepotpunosti u njezinom sadržaju.

Ova web-stranica sadržava podatke i obavijesti trećih osoba, kao i veze do drugih Internet-stranica na koje Alukonsalting d.o.o. nema nikakav utjecaj. Kompanija Alukonsalting d.o.o. nije odgovorna niti za tačnost niti za bilo koje drugu osobinu takvih podataka i obavijesti, te ne preuzima nikakvu odgovornost niti za posljedice takvih podataka i obavijesti.

Molimo provjerite podatke, prije upotrebe u bilo koje svrhe. Tačan podatak se može dobiti jedino na konkretan upit.

2. Slanje poruka kompanije Alukonsalting d.o.o.

Ukoliko nam želite poslati mail s Vašeg privatnog e-mail “Accounta” obzirom na tehničkae osobine interneta morate sami donijeti odluku o povjerljivosti poslanih podataka i informacija. Možemo Vas uputiti na softver za kodiranje dostupan na tržištu.

Ukoliko šaljete informacije iz kontaktnog područja naših stranica, morate voditi računa o tome da se informacije šalju nekodirane i time nismo u mogućnosti preuzeti odgovornost za povjerljivost i integritet e-mail sadržaja.

3. Prava korištenja navedenih slika i podataka.

Nositelji autorskih prava na slikama i tekstovima objavljenim na www.alukonsalting.ba stranici nisu vlaništvo Alu konsalting d.o.o već su preuzeti sa stranica partnerskih firmi, te je svako korištenje bez dopuštenja, osim u privatne svrhe zabranjeno. Ova stranica niti njen sadržaj ne smiju se dalje kopirati odnosno umnožavati, reproducirati ili na bilo koji način distribuirati bez izričitog pristanka Alu konsalting d.o.o.

4. Pridržaj prava na izmjene stranice

Kompanija Alu konsalting d.o.o. pridržava pravo svakodnevne izmjene sadržaja ove stranice u bilo kojem dijelu.

USLOVI POVEZIVANJA / LINK AGREEMENT

1. Funkcionisanje ove web prezentacije obezbjeđuje preduzeće Alu konsalting d.o.o.

2. Alu konsalting d.o.o. pozdravlja i dozvoljava postavljanje pravno korektnih veza, odn. linkova sa homepage-om i svim ostalim web-stranicama ove web-prezentacije. Svaka povezivanje (linkovanje) mora da sadrži jasnu i nedvosmislenu naznaku da vodi na web prezentaciju Alu konsalting d.o.o.

3. Izričito je zabranjeno postavljanje veza ka pojedinačnim podstranicama web prezentacije Alu konsalting d.o.o. bez navedene oznake porijekla (tzv. Deep-Link).

4. Alu konsalting d.o.o.zadržava pravo da bez navođenja razloga zabrani postavljanje veza određenim osobama, preduzećima, udruženjima, skupovima lica i/ili grupama preduzeća ili koje se odnose na određene web sadržaje, web stranice ili web prezentaciju.

5. U svakom slučaju je zabranjeno postavljanje direktnih ili indirektnih veza ka Alu konsalting d.o.o. web prezentaciji koje se vezuju za informacije, web sadržaje, web prezentacije ili web stranice pravno nedozvoljene, nemoralne, politički radikalne, diskriminatorske, kriminalne, odbojne ili slične prirode. Alu konsalting d.o.o. se izričito distancira od takvih sadržaja na pomenutim web prezentacijama, uključujući i sve podstranice.

6. Alu konsalting d.o.o. ne preuzima odgovornost za štetu ili nedostatke, svejedno koje vrste i pravnog osnova, koje su izazvane povezivanjem, koji krše ili su prekršili ove uslove povezivanja.

7. Alu konsalting d.o.o. zadržava pravo da u svako doba, bez navođenja razloga, opozove saglasnost za povezivanje, kao i da protiv kršenja uslova povezivanja nastupi svim tehničkimi/ili pravnim sredstvima koja stoje na raspolaganju.

OPTIMIZACIJA PREGLEDAČA

Optimizacija internetskog preglednika

Ove stranice su prilagođene za rezoluciju ekrana 1920×1080 te optimizirane za sljedeće preglednike od navedenih verzija na više:
– Internet Explorer
– Mozilla Firefox
– Safari
– Google Chrome
– Opera

 

Back To Top